Ervaringen

Ervaringen van enkele cliรซnten:

Lichaamsgerichte kunstzinnige coaching betekent voor mij in gesprek komen met mezelf door te werken met kleur op papier en door wat zich toont te bevragen. Heerlijk om zo vragend, benoemend te beleven wat er onder mijn oppervlak leeft. Anna is er, meeluisterend en vragend om mijzelf te laten uitspreken.

Invoelende en onvoorwaardelijke gids bij het zoeken naar en vinden van de reddende synthese tussen het emotionele en rationele antwoord in een levensbedreigende crisis.

Ik leer bij Anna wat het is om volledig mens te zijn, wat daar allemaal bij hoort. De mildheid, menselijkheid en aandacht van Anna helpen me om licht te werpen op wat verborgen is. Alles mag er zijn. Zo voel ik me steeds wat meer bij mezelf komen. Het is soms spannend, soms even een worsteling en uiteindelijk vooral vreugdevol en hoopgevend. Ik ben heel blij dat Anna mij hierin begeleidt. Ik voel me door haar gehoord en gezien en ik voel bij haar de ruimte om te groeien.

De sessies met Anna zijn voor mij een ontdekkingsreis in mezelf, vol met verrassende en ‘magische’ momenten. Vaak vallen er allerlei puzzelstukjes op hun plaats. En Anna is een geweldige reisleidster: warm, wijs en vrijlatend.